Dra. Gina Bofill Sindreu

Llicenciada en medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona Col. Num. 23.228

El meu nom és Gina Bofill i sóc llicenciada en Medicina i Cirurgia General per la Universitat Autònoma de Barcelona. En el decurs dels darrers anys m’he format en diverses àrees de les teràpies complementàries com la Medicina Nutricional amb un Post-Grau de Ciències de l’Alimentació i la Nutrició a la Universitat de Barcelona i estudis de Nutrició Ortomolecular a la Universitat de Bedforshire a Londres. He realitzat la formació d’Oligoteràpia Catalítica, coneguda extensament a França a través de personalitats com el Dr. J Menëtrier o el Dr. H. Picard. Estic acreditada per l’International College of Professional Kinesiology Practice d’Auckland a Nova Zelanda, completant la formació com a kinesióloga amb estudis de Psicologia Neuroenergètica Aplicada amb Richard i Shanti Duree d’Oregon, als Estats Units. El meu interès per a trobar eines terapèutiques que poguessin ser d’ajuda pels pacients m’ha portat a conèixer i formar-me en teràpia floral del Dr. Edward Bach, de la mà d’un dels professionals amb més experiència a Catalunya, el Dr. Ricardo Orozco.

La meva experiència professional ha estat en el camp de la medicina preventiva i assistencial, on he pogut comprovar la validesa de la complementarietat de les diverses medicines, per poder donar resposta als reptes en matèria de salut que planteja una societat complexa com és l’actual.

L’objectiu es treballar pel coneixement i desenvolupament de la Medicina  Nutricional i Funcional, establint ponts de col·laboració amb d’altres professionals sanitaris per tal d’unificar criteris i poder oferir una atenció més coherent als pacients.

3 comentaris a l'entrada: Dra. Gina Bofill Sindreu

 1. xavier araujo diu:

  estic molt content que tinguis el bloc acababt. et desitjo que sigui font de prosperitat i felicitat

 2. Ferran Morros diu:

  Documental molt interesant,

  http://www.youtube.com/watch?v=a8O6GAyEuxI&feature=related

  records,
  Ferran.

 3. Dr Antoni Casellas Ripoll diu:

  Una històrica abraçada. He estat molt content de trobar la teva web. Feliç vida!.
  Promoció 79-85 Medicina UAB

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>