La Medicina Funcional

L’objectiu és recuperar la funcionalitat  original dels diferents òrgans quan això sigui possible, o millorar-la quan ja s’hagi establert una certa cronicitat. La presència de tòxics ambientals, una alimentació inadequada, l’estrès crònic i el patiment psicològic afavoreixen l’aparició dels desequilibris funcionals. Si no tractem a temps les disfuncions l’evolució natural es a desenvolupar la malaltia.

Medicina Funcional

Una història clínica minuciosa i proves funcionals de laboratori ajudaran a identificar aquests desequilibris, que podrem tractar amb l’ús dels oligoelements catalítics. Sals de manganès, crom, coure, fluor, cobalt, etc…actuaran com a cofactors dels sistemes enzimàtics, restablint en molts casos l’equilibri metabòlic perdut.

Resulta especialment útil en casos de simptomatologia funcional crònica com són els trastorns digestius (flatulències, acidesa, digestions pesades,…); les artràlgies i  el dolor crònic; les infeccions de repetició (cistitis, bronquitis,…); els desequilibris emocionals (ansietat, insomni, irritabilitat,…); en geriatria  on és freqüent la polimedicació; a l’embaràs i a les malalties infeccioses dels infants.

 

 

Categoria del post: Home, Sense categoria. Enllaç permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>