Salut Mental

L’OMS ja adverteix que els problemes de salut mental seran el principal problema sanitari d’aquest segle. Patrick Holford, autoritat mundial en nutrició i psicologia experimental, afirma que la química cerebral afecta directament la manera   en que pensem i sentim. Estudiar la correcta combinació de nutrients en cada pacient  és una eina terapèutica de gran ajuda per afavorir la seva recuperació.

Consumir els aliments adequats ajuda a millorar l’estat d’ànim, a tenir més estabilitat emocional, reforça la memòria i manté la ment en forma. És fa necessari identificar les necessitats nutricionals per poder donar resposta als reptes que ens planteja l’estil de vida actual.

Esteu cansats tot sovint? Teniu canvis d’humor sobtats? Patiu ansietat o depressió? Esteu desmotivats? Dificultats per concentrar-vos i mala memòria? Aquestes són alguns dels trastorns habituals que podrien millorar amb un estudi nutricional individualitzat. Els aliments que ajuden a mantenir la glucosa en sang estable, són un factor de vital importància; els greixos essencials, els

fosfolípids, els aminoàcids i les vitamines i minerals  son  nutrients que han d’estar presents en quantitat i proporció adequada per facilitar les diverses funcions mentals i aconseguir equilibri emocional i capacitats cognitives òptimes.

Categoria del post: Sense categoria. Enllaç permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>