La salut: un potencial a les teves mans

La salut és un estat d’equilibri dinàmic. Factors genètics, ambientals i d’estil de vida interaccionen constantment afavorint la balança cap a la malaltia o la salut. Moltes de les petites decisions que prenem quotidianament són un pas de gegant per  aconseguir una salut òptima. Descobrir aquest potencial és molt enriquidor.

La OMS l’any 1946 ja explica que la salut no és només l’absència de malaltia i que compren tan aspectes biològics com psíquics,

socials i espirituals.
El tipus d’alimentació, les actituds i creences davant  la vida, els tòxics ambientals, la predisposició genètica, el sedentarisme o l’estrès crònic entre d’altres, conformen les peces del trencaclosques de la salut.

La salut

Una nutrició òptima és peça clau per aconseguir benestar físic, vitalitat i equilibri mental i està al nostre abast prendre les decisions que més ens convenen. Estudis científics recents demostren que l’expressió genètica, que fins fa poc es pensava que era determinant, pot modificar-se amb una intervenció nutricional específica per a cada persona.

La informació oferida en el blog no substitueix si no que complementa la relació metge-pacient. En cas de dubte s´ha de consultar sempre amb el metge de referència.

Categoria del post: Sense categoria. Enllaç permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>